teretni liftovi

Teretni liftovi - projektovanje, izrada, isporuka i montaža

Teretni liftovi služe za manipulisanje robom i teretom u stambenim jedinicama, poslovnim prostorima, proizvodnim halama i ostalim radnim prostorima.

Projektujemo, izrađujemo, isporučujemo i montiramo teretne liftove svih vrsta i namjena. Obezbjeđujemo kompletan postprodajni servis. Održavamo, remontujemo, rekonstruišemo već montirane teretne liftove svih proizvođača. Vršimo redovne i vanredne preglede liftova i izdajemo upotrebne dozvole.

Ukoliko posjedujete teretne liftove, koji su iz raznih razloga van upotrebe ili im funkcija i opremljenost ne zadovoljavaju aktuelne potrebe iskusan personal “Seminga” riješit će vaše probleme.

Svaki element postrojenja i kompletno postrojenje izrađeno je prema najzahtjevnim kriterijima sa naglaskom na kvalitet proizvoda. Sve ugrađene pozicije, podsklopovi i sklopovi pažljivo su odabrani, uz stalnu provjeru funkcionalnosti i pouzdanosti i snabdjeveni su odgovarajućim i priznatim atestima. Uz najviše garancije kvaliteta i funkcionalnosti, naša ponuda sigurno može zadovoljiti i sve druge zahtjeve koji se mogu postaviti.

Isporučujemo vrata teretnog lifta svih dimenzija i rješenja, od ručno otvaranih do automaskih, poluautomatskih i slično, opremljena i dizajnirana prema svim zahtjevima klijenta.

Naš proizvodni program teretnih liftova obuhvata:
1. Teretne liftove na električni pogon
2. Teretne liftove na hidraulični pogon