Usluge

Preduzeće Seming doo vrši kompletnu rekonsturkciju i modernizaciju svih vrsta starih mosnih kranova i građevinskih dizalica različitih proizvođača.
Nakon što izađemo na lice mjesta i postupkom defektaže ustanovimo šta je potrebno remontovati sačinjavamo zapisnik i na osnovu toga izrađujemo ponudu koja obuhvata projektovanje, proračun, nabavku potrebne opreme, preradu krana, izdavanje upotrebne dozvole i sve što je potrebno da se zahtjevi klijenta zadovolje, obično su to promjena nosivosti dizalica, povećanje i smanjenje raspona dizalica i slično.

Projektujemo sve vrste mosnih kranova, portalnih kranova, konzolnih dizalica, monorej staza, teretnih liftova. Svi naši proizvodi posjeduju projekat i dokumentaciju urađenu prema važećim standardima i normama. Takođe vršimo projektovanje postojeće opreme i postrojenja kojim raspolažete, a u svrhu izrade projektne dokumentacije i izdavanja upotrebne dozvole.

Isporučenu robu montiramo kod klijenta, puštamo u funkciju, dokazujemo projektovane i garantovane parametre, obučavamo personal klijenta za rukovođenje i održavanje opreme i procesa i izdajemo zakonom propisane upotrebne dozvole.

Dobro organizovan i efikasan servis, snadbjeven kvalitetnim rezervnim djelovima, uvijek je u dispoziciji klijenta.

Vršimo redovne i vanredne preglede svih vrsta mosnih dizalica, portalnih i poluportalnih kranova, toranjskih dizalica i teretnih liftova, prema zakonski propisanoj proceduri, a u cilju izrade projektne dokumentacije, pribavljanja i izdavanja upotrebnih dozvola.